Loading

toepassings-voorbeelden

Voegenreiniging

Voegen worden donker! Maar niet omdat je slecht poetst maar omdat je met water poetst. Water word bij het poetsen vies en het water loopt altijd naar onder. In dit geval loopt het water in de voegen. Uiteindelijk verdampt het water en blijft de viezigheid in de voegen achter. De MAXTEAMER maakt 1 m² in 3 minuten schoon. Maar het beste is, dat die voegen nooit meer vies worden, omdat onze klanten na deze voegenreiniging alleen nog maar zonder water willen poetsen. Waar geen water is kan geen water meer komen. Zo simpel is dat!

bakblik reiniging

Een van de ergste en gevaarlijkste reinigingsmiddelen is ovenreiniger! Op de achterkant van dit middel staat zelfs bij enkele de waarschuwing: ‘ Niet in gesloten ruimtes gebruiken!’ Alles wat werkt, heeft bijwerkingen. Deze giftige chemikaliën komen terecht, al is het maar in kleine hoeveelheden, in je eten! De MAXTEAMER kan alle aangekoekte resten in seconden verwijderen. En het inademen van deze damp is zelfs gezond, omdat deze damp steriel is en de longen bevochtigt. Dus ”Streel” je oven schoon!

machine reiniging

Hallo mensen uit de horeca! De keuringsdienst van waarde kan gerust langs komen. Ze zullen versteld staan hoe schoon je bedrijf is, zelfs in de kleinste hoekjes. Met de MAXTEAMER ben je verzekerd van een goede beoordeling! Je krijgt van ons zelfs een cerficaat dat je in bezit bent van de MAXTEAMER. Of het nu broodsnijmachines of blikopeners zijn, met de MAXTEAMER en zijn 170 graden hete hogeluchtdruk kom je op alle moeilijke plekjes. Hygiënisch schoon in enkele seconden. De MAXTEAMER word zelfs in ziekenhuizen en bejaardentehuizen gebruikt.