Mr. Clean komt ook naar jou!

Wees eens eerlijk! Hebben de bedrijven vandaag de dag nog tijd voor hun klanten en hun wensen? – Weten de verkopers nog eigenlijk wel wat ze verkopen als ze meer dan 10.000 artikelen verkopen?

Maak de ultieme test en ga 15 minuten voor sluitingstijd een winkel in en vraag voor advies. De verkoper straalt van geluk! Dus niet. Zelfs op een beurs hebben de verkopers vaak geen tijd voor jou, terwijl klant toch koning is. Er wordt helaas te vaak naar kwantiteit gekeken in plaats van naar de kwaliteit. De klant wordt vaak gedwongen om een snelle beslissing te maken. Hier, nu en met een speciale korting die toevalling alleen vandaag geldig is. (Zeker heb je dit ook al eens meegemaakt.)

Onze Mr. Clean ziet dat helemaal anders! Hij kijkt naar de kwaliteit en gaat individueel kijken naar de wens van de klant.!
Hij komt op jouw verzoek en wanneer het jou uitkomt, zelfs in het weekend.

- Boek kostenloos Mr. Clean voor 2 uur. Tijdsdruk en verkoopsdrang kent hij niet. Anders dan op TV en op beurzen, waar veel gemanupileerd word, werkt onze Mr. Clean bij jou ‘Live’ en met jou spullen! En alleen wanneer jij dat wilt maakt Mr. Clean jou een goede aanbieding.

Dat beloof ik!.
Ihr B.Wenke

Haal hem vandaag nog in huis!

aanspreekvorm *
land *
alle velden met * zijn verplichte velden

MAXTEAMER AD II