Loading

Perfecte reiniging – zonder chemikaliën

Ecologie met power, in plaats van chemië met flower!

Veel chemische reinigers zouden de geur van bloemen en fruit moeten overbrengen, toch brengen deze geuren je gezondheid in gevaar omdat de aerosole (fijnste deeltjes in de lucht) door je longen worden opgenomen. Op de verpakkingen van deze producten wordt dit meestal in de kleinste lettertjes en vaak onbegrijpelijk beschreven. Dit is onverantwoord voor je gezondheid en die van je familie.

 

Uitdrukkingen zoals: irriterend, bijtend, giftig, niet geschikt voor kinderen, aanrakingen met die huid vermeiden, niet in ademen, niet in gesloten ruimtes gebruiken, ruimte goed laten luchten enz. Worden in deze kleine lettertjes beschreven.

 

Het alternatief is: THERMOCLEANING
Deze technologie bestaat al sinds 2001 en wordt sindsdien succesvol op verschillende plaatsen getest en is steeds verder ontwikkelt. In het begin waren deze apparaten nog erg groot en zwaar maar tegenwoordig is de Maxteamer zo groot als een normale poetsemmer.


In meerdere testen werd de Maxteamer al 4 x als “Zeer goed” beoordeeld. Ook omdat de Maxteamer 100% zonder chemikaliën werkt en daarmee een waardevolle bijdrage levert aan het milieu.

Die Maxteamer AD2 is de pionier op de Duitse markt en heeft al duizenden klanten overtuigd. Met 10 jaar garantie en een goede service, ook na de aankoop, zijn onze klanten zeker met ons.

Begin Februari verscheen die Maxteamer III ( de derde en beste versie) Hier een paar gegevens:

  • van 0 °C tot 200°C ketel tempratuur binnen 4 minuten
  • 10 bar druk van lucht of water
  • Dubbele ketel-technologie
  • Meertalige functie display
  • USB-aansluiting voor afstands diagnose en Software Updates
  • Extra laag voltage technologie
  • Modern design in wit parelmoer

 

Maak nu een afspraak voor een presentatie en ben een van de eerste die de nieuwe Maxteamer onverbindelijk kan testen. Wij zoeken graag een uitdaging in jouw huishouden, jouw bedrijf of in jouw horeca bedrijf.